ÚVOD
PROČ A PRO KOHO
POHÁDKY
BLOG

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Získávání kontaktních a osobních údajů

Vaše kontaktní a osobní údaje získávám jedině na základě jejich poskytnutí v rámci registračního formuláře na úvodní stránce webu www.pohadkynovyvek.cz či při zakoupení některého z produktů skrze pod ně spadající e-shop. Poskytnutí těchto údajů je z vaší strany dobrovolné, a před vyplnění cizí osobou či spambotem chrání funkce dvojitého ověření.

Dle článku 13 GDPR je mou stranou splněna informační povinnost ještě před zahájením zpracování osobních údajů. Zasílání emailů probíhá na základě oprávněného zájmu.

Zpracování a uchování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracovávám za účelem vyžádané obchodní komunikace (formou email-marketingu - poskytování služeb a produktů) a vaší identifikace v případě fakturace (vedení účetnictví, plnění smlouvy). Osobní údaje zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v případě nutnosti lze stížnost směřovat na Úřad pro ochranu osobních údajů. Zpracovatelem je přímo autor (David Zonyga) v rámci své "pohádkové" živnosti (IČ: 02531976). V souladu se zákonem jsou moje emaily obchodním sdělením.

Údaje uchovávám v zabezpečených databázích po dobu 5 let. Přijal jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů. Data zpracováváme výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Pro zajištění některých konkrétních zpracovatelských operací, které nedokážu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR. Jsou jimi SmartSelling a.s. (rozesílka emailu a fakturace), GOPAY s.r.o. (platební brána pro platbu kartou), Google Inc. (Google Analytics) a WEDOS Internet, a.s. (webhosting).

Právo na informace

Na požádání vám sdělím, zda a jaké konkrétní údaje o vás uchovávám. V případě, že by údaje nebyly správné, na požádání je opravím. 

Možnost odhlášení

Údaje, které mi poskytujete, slouží k informování o produktech a činnosti v rámci projektu Pohádky Nový Věk. V případě e-mailové komunikace se můžete z jejího odběru kdykoliv odhlásit v patičce mých emailů (omezení rozsahu osobních údajů nebo účelů zpracování - odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení), a máte také právo na úplný výmaz z databáze.

Postoupení osobních údajů

Osobní údaje neposkytuji třetím stranám. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Jsem povinen zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení vašich osobních údajů.

Cookies

Tyto stránky používají cookies k tomu, aby provozovatel mohl sledovat preference návštěvníků a aby mohl podle toho optimálně vytvářet webové stránky.

Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči. 

Dotazy?

Jestliže budete mít jakýkoli dotaz, můžete mě kontaktovat přes tento e-mail: david@pohadkynovyvek.cz