ÚVOD
PROČ A PRO KOHO
POHÁDKY
BLOG

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

Získávání kontaktních a osobních údajů

Vaše kontaktní a osobní údaje získávám jedině na základě jejich poskytnutí v rámci registračního formuláře na úvodní stránce webu www.pohadkynovyvek.cz. Poskytnutí těchto údajů je z vaší strany dobrovolné. 

Zpracování a uchování osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracovávám za účelem vyžádané obchodní komunikace (převážně formou email-marketingu) a vaší identifikace v případě fakturace. Osobní údaje zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. V souladu se zákonem jsou moje emaily obchodním sdělením. Údaje uchovávám v zabezpečených databázích. 

Právo na informace

Na požádání vám sdělím, zda a jaké konkrétní údaje o vás uchovávám. V případě, že by údaje nebyly správné, na požádání je opravím. 

Možnost odhlášení

Údaje, které mi poskytujete, slouží k informování o mých produktech a činnosti. V případě e-mailové komunikace se můžete z jejího odběru kdykoliv odhlásit v patičce mých emailů. 

Postoupení osobních údajů

Osobní údaje neposkytuji třetím stranám. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. 

Cookies

Tyto stránky používají cookies k tomu, aby provozovatel mohl sledovat preference návštěvníků a aby mohl podle toho optimálně vytvářet webové stránky.

Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči. 

Dotazy?

Jestliže budete mít jakýkoli dotaz, můžete mě kontaktovat přes tento e-mail: david@pohadkynovehoveku.cz